Tijd om miljonair te gaan worden

Ik heb mijzelf enigszins proberen in te houden, maar uiteindelijk ontkom ik er toch niet aan. Dus bij deze dan toch maar even een paar gedachtes aangaande de annuele verschuiving van 7 naar 8.

 • – Resumerend op de post van ca. 365 dagen geleden: dat streven om onder de 90 te geraken is dus bij lange na niet gehaald. Laten we het voor dit jaar maar eens voorzichtig bijstellen naar <100.
 • – Aansluitend op diezelfde post kan ik wel mededelen dat het sporten, in de zin van trappen naar de baas, weldegelijk gelukt is. Maar tegelijkertijd ziet het fietsen er voor het komende jaar, omwille van logistieke redenen, slecht uit. De intentie is er echter nog wel.
 • – De overstap naar Apple is goed gekomen.
 • – Met maar één moederneukend bedankje voor alle boemlauwe Pocket Pc .tsk themes die ik er afgelopen jaar uit heb gepoept, neem ik mij voor om geen seconde meer aan de WM mobile community te besteden.
 • – Waar ik dit jaar wel tijd in ga investeren is in een project waar ik al een geruime tijd mee loop. Het heet campedia. Het moet er nu maar eens van komen.

I’ll keep you updated.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

5 reacties op Tijd om miljonair te gaan worden

 1. Maks schreef:

  Hoei, campedia!
  Ik meen me daar nog vaag, heel vaag, iets van te herinneren tijdens een niet nader te noemen borrel met een niet nader te noemen hoeveelheid korenwijn.

  Ben benieuwd!

 2. Zoute pruik schreef:

  Campedia, je bedoelt campedo’s? Is da nie illegaal?

 3. Jeroen schreef:

  Wat doe jij allemaal in de sleurhut dan Zoute?

 4. Zoute pruik schreef:

  Ach zo, ik zat in de richting van webcams te denken.

  *moet meer achter de computer vandaan komen*

 5. Choco schreef:

  Webcams? Hoei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *