Plugin wanted

Ik ben ‘m ooit tegengekomen; een WordPress plugin waarmee je op de frontpage een post kon editten. En dezelfde makers van die plugin hadden ook een plugin ontwikkeld waarmee je een post kon schrijven op de frontpage. Adminpanel hoefde je daarvoor dus niet meer in.

Ik was er zeker van dat ik ‘m als bookmark had opgeslagen, maar ik kan hem niet terug vinden.

*vloekt*

Nou heb ik dus weet van een of andere boldmemberbuttplugin op een of ander niet nader te noemen blog, maar ik nou vroeg ik me af of ik daar tags/categoriën aan zou kunnen koppelen? Is deze plug immers al niet gekoppeld aan een tag/categorie?

En, daarnaast, zou daar ook eventueel een beoordelings/ratingssysteem nog aan gekoppeld kunnen worden. Dus wat extra fields bij die boldmemberbuttplugin.

Vragen, vragen, vragen.

Dit bericht is geplaatst in wordpress. Bookmark de permalink.

7 reacties op Plugin wanted

 1. Zoute pruik schreef:

  Ja, dat kan.

 2. Zoute pruik schreef:

  Meer uitgebreid antwoord: die boldmember buttplugin is ook verantwoordelijk voor de linkdump aldaar, en post dus al in twee categorieën.

 3. Zoute pruik schreef:

  Dicky: http://thedeadone.net/software/tdo-mini-forms-wordpress-plugin/ de laatste originele versie, waar al veel van die shit in zit, tag support, categorieën, customizable fields.

 4. Jeroen schreef:

  Thnx salty!

  (ik heb op de een of andere manier geen mail ontvangen over je reacties, vreemd)

 5. Robert schreef:

  Beste Jeroen,
  Via jouw site kwam ik op het spoor van een plugin voor dropdown menu’s in WP (ryanhellyer.net/2008/01/14/suckerfish-wordpress-plugin). Ziet er goed uit. Verder las ik dat je zoek bent naar een editor om via de frontpage post en pages te bewerken. Ik vond de Edit n Page plugin. Daarnaast heb je ook software zoals Blogdesk en (MS)Live Writer; dit moet je op de pc installeren om vanuit de pc blogs te kunnen onderhouden. Ik heb nog niets van dit alles kunnen uitproberen, maar misschien heb jij er alvast iets aan. Groet, Robert

 6. Jeroen schreef:

  Hi Robert,

  Thnx voor je reactie. Edit n Page was inderdaad die plugin die ik bedoelde! Ik ga even kijken of dit biedt wat ik zoek.
  Die blog software ken ik inderdaad. Heel lang geleden heb ik er ook gebruik van gemaakt. Maar dat is niet het principe wat ik nu zoek. Het gaat erom dat het juist webbased kan gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *