MacHeist 3

De MacHeist Bundle is weer in de verkoop. Vooralsnog zijn er 9 OSX apps te koop voor het luttele bedrag van $39. Maar er liggen er nog 3 in het verschiet als er de komende 10 dagen genoeg bundles verkocht worden. Het is een geniaal concept. Koopt u gezellig mee?

no images were found

Eerst de Heist. De Mac gebruiker wordt gepaaid met extragratis kekke softwarepakketjes en moet daarvoor diverse opdrachtjes online uitvoeren. Beste programma dat er voor de geef bij zat was Typinator. Daarnaast ook nog 8 hele dollars aan korting op het pakket erbij. Joechei!

Dan de MacHeist Bundle verkoop. De Mac gebruiker krijgt software voor een spotprijs aangeboden. Als 12 alle apps ‘unlocked’ zijn dan heeft de Bundle een totale waarde van $930.75. Dan is, in mijn geval, $31 een prima deal.

Daarnaast mag je jezelf ook nog eens op de schouder kloppen, want 25% van elke verkoop gaan naar een goed doel. In totaal zijn er 10 goede doelen waaraan gedoneerd wordt; waaronder het Wereld Natuur Fonds (WWF) een AIDS Research Alliance en een Save Darfur organisatie. Ons zijn de wereldverbeteraars!

Tot slot rest dan nog de laatste vraag; Heb ik die rotzooi allemaal wel nodig? Nou, WireTap Studio ga ik zeker wel eens gebruiken. Picturesque heb ik inmiddels al gebruikt. LittleSnapper is verdraaid handig. En ik ben uiteindelijk erg benieuwd naar Espresso.
Van de Bundle van vorig jaar zijn vooral AppZapper, 1Password en CSSEdit de programma’s die ik nog dagelijks gebruik.

En dus nu, als de wiede weerga, op naar MacHeist 3!

Dit bericht is geplaatst in Apple, software met de tags , , , . Bookmark de permalink.

7 reacties op MacHeist 3

 1. Zoute snor schreef:

  Tja, ik heb er naar gekeken, en er zit eigenlijk niets bij waarvan ik vind dat het voor mij echt functionaliteit toevoegt. Ook vind ik die macheist website een onnavigeerbare als trage stront ladende baggersite, dus voor mij geen macheist.

 2. Jeroen schreef:

  Hmm, die site draait hier toch met een aardige geschwindigkeit!

  Onder IE crashed ‘ie trouwens zag ik op mijn werk.

 3. Zoute snor schreef:

  Nou, het ziet er hier zo uit na een minuut laden:

  http://img210.imageshack.us/img210/7299/afbeelding1l.png

 4. Zoute snor schreef:

  Enneh, je geeft geen antwoord op je laatste vraag, retoriekridder.

 5. Jeroen schreef:

  Dat doet ik wel:

  Nou, WireTap Studio ga ik zeker wel eens gebruiken. Picturesque heb ik inmiddels al gebruikt. LittleSnapper is verdraaid handig.

  Ik denk dat jij er hierom niet op mag.

 6. Zoute snor schreef:

  De vraag was of je het allemaal wel nodig hebt, niet of je het wel eens gaat gebruiken. Ik denk zelf dat die site niet goed draait onder camino.

 7. Jeroen schreef:

  Ah Camino het is! Het valt dan nog mee, want IE crashed gewoon op die site.

  En ach, wat hebben we nu allemaal echt werkelijk nodig…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *