Let's Make Windows Mobile Better

HTC TouchHTC kwam dus afgelopen week met een iPhone variant; HTC Touch. Een Windows Mobile based telefoontje met een eigen interface dat dan moet denken aan de iPhone. Zodra je een functie uit die HTC Touch interface start kom je gewoon dus weer in WM 6.0 terecht. Op zich leuk bedacht. Op zich ook niet nieuw.
SPB heeft Mobile Shell sinds een tijdje uit. Ook dus een interface dat een beetje bovenop WM 6.0 draait. En dat werkt prettig kan ik u zeggen. Het doet eigenlijk alles wat WM 6.0 niet doet, en dat is al het wezenlijke helder en duidelijk weergeven.

Toch blijft het bedroevend dat Windows niet in staat is om zelf tot een beter product te komen. Third parties moeten dus de onkunde/nalatigheid/gemakzucht oplossen. Prima dat HTC en SPB deze oplossingen aanbieden, maar het moet nu wel allemaal extra en dat komt de prestatie van de PDA dus nooit ten goede.

Ach de echte wow zal wel komen zodra ik dit in mijn handen heb.

Dit bericht is geplaatst in ppc/pda, software. Bookmark de permalink.

2 reacties op Let's Make Windows Mobile Better

  1. Zoute pruik schreef:

    Mag je in het kader van bovenstaande ook op de produkten van de firma stardock wijzen (http://www.stardock.com/), zelfde soort iets, maar dan voor windows xp/vista.

  2. Choco schreef:

    Apple iPhone gaat safari api’s toestaan. Linux phones zijn trouwens ook een hoop voor verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *