Kinderboekenweek.nl flikt het weer!

Wat een Jahweh/Allah/Godvergeten allejezus/mohammed draak van een site heeft de grafische afdeling van de Kinderboekenweek er weer uitgepoept! Vorig jaar heb ik er al over geklaagd. Ik heb ze toen zelfs gemaild. Maar lering hebben ze er klaarblijkelijk nog niet uit getrokken. De website van dit jaar is zo mogelijk nog depressiever en triester dan die van vorig jaar én het jaar daarvoor.

Het kleurgebruik, de gebruikte vormen, de opstelling, kortom de gehele lay-out heeft een uitstraling van een dode rat onder de koelkast in een smerige keuken in een achterbuurt.

Het is een schande dat dit aan kinderogen wordt blootgesteld! Het is de spot drijven met de smaakontwikkeling van een kind! Het is een doorn in het oog van een kind dat in al zijn naive onschuld bezig is een beeld te vormen omtrent schoonheid, perfectionisme, inzet en liefde voor de dingen om hem/haar heen!

Het enige wat de kinderboekenweek.nl als werkbare achterliggende gedachte kan opvoeren, is dat zo’n gruwelijk lelijke en slechte website kinderen in ieder geval ervan weerhoudt om ook maar één seconde te lang achter de computer te zitten.

Dit bericht is geplaatst in blog, creatief. Bookmark de permalink.

2 reacties op Kinderboekenweek.nl flikt het weer!

  1. Zoute pruik schreef:

    Waarschijnlijk gemaakt door het neefje van een bestuurslid o.i.d. Het is in ieder geval wel origineel.

  2. Jeroen schreef:

    Het is een schande! Dat is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *