Ik heb software gekocht

Ja, u leest het goed: Ik heb software software gekocht. Ik heb iets meer dan € 33,- uitgegeven aan 14 (hoeveel!?) verschillende programma’s. Lang leve de MacHeist!

macheist08.jpg

Alleen al voor CSSEdit had ik € 33,-  willen betalen (ook al kost het slechts $ 30,-). Dit is namelijk een van de beste programma’s die ik de afgelopen jaren ben tegengekomen. Realtime CSS bewerkingen maken is namelijk mega boemlauw. Het scheelt vreselijk veel gedoe dit ene programma.

Maar ook AppZapper (als notoire downloader/allesprobeerder),  1password (omdat ik ook geen 18 meer ben), Snapz Pro X (schermschot extreme) en VectorDesigner (als dat programma waarmaakt wat het beloofd…) zijn geweldige Mac programma’s, die de buideltast van die € 33,- meer dan waard zijn.

Er waren natuurlijk meer wegen geweest om er aan te komen. Maar ik kan zeggen dat het zowaar eens leuk is om bij license/registration “Jeroen Onstenk” te zien staan.

Oh, de Heist duurt nu nog 1 dag en 6 uur.

Dit bericht is geplaatst in Apple, software. Bookmark de permalink.

3 reacties op Ik heb software gekocht

 1. Arjan schreef:

  Een paar dagen geleden heb ik ze ook aangeschaft. CSSEdit ben ik niet zo een fan van, op de real time editing na dan. Het programma denk dat ik de grootste CSS noob ben…

  Appzapper is gewoonweg geweldig (zou standaard in elk OS moeten zitten zoiets); Snapz Pro X doet het geweldig (maar heeft helaas een slechte interface); PixelMator moet ik nog verder uittesten maar lijkt me het geld zeker waard.

  Anyway, veel plezier met je programma’s.

 2. Jeroen schreef:

  Ik gebruik CSSEdit vooral voor het finetunen van Stylesheets. Daarvoor is het werkelijk goed. Ik heb er eerlijk gezegd nog niets van scratch mee gemaakt.

  Verder klopt ’t allemaal wat je zegt.

 3. Pingback: MacHeist 3 | Blog van Jeroen Onstenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *