Ik ga aftellen

Ik kan er niet meer tegen! Mijn stats van mijn laptop: Pentium 4 – 3.20GHz – 1GB intern geheugen – 80GB harddisk (ca 6 maanden terug compleet opnieuw geverherinstalleerd). Maar ik moet wachten. Echt wachten! Secondes lang totdat ik van het ene mailtje naar het andere mailtje kan gaan. Een nieuw programma opstarten? Ga maar even wat te drinken pakken. Vier dingen tegelijk doen? Ho ho! Niet zo veel tegelijk jongeman. Knettergek word ik er van.

Vooral dat wachten binnen Outlook is tenenkrommend. Waarom moet ik #!$@* wachten wanneer ik van het ene mailtje naar het andere ga!!
En nee! Ik heb niet 24 dingen in de taakbalk draaien! En nee! Er werken geen illegale processen op de achtergrond. En ja! Ik ruim 1 keer per 2 weken de laptop helemaal op. En eeh ja, de harde schijf zit wel voor meer dan 75% vol. Maar dan had het maar geen harde schijf moeten worden! Daar is ‘ie voor gemaakt!

Ik moet een schuldige aanwijzen. Zo gaat dat tegenwoordig. En er zijn IMHO 2 schuldigen; de firma Acer & en de firma Microsoft. Ze hebben niet overlegd met elkaar toen zij deze computer destijds in de winkel legde. Ieder heeft een product in elkaar gestampt waarvan beide veronderstelde dat deze twee producten wel vlekkeloos met elkaar samen wilden werken. Niet dus. En dat neem ik hen erg kwalijk.

Vandaag kwam er gelukkig wat goed nieuws. Maar ik ga toch, menigmaal tot 10, aftellen tot oktober. Telt u in de sidebar gezellig mee?

Dit bericht is geplaatst in blog, software. Bookmark de permalink.

8 reacties op Ik ga aftellen

 1. Thomas schreef:

  Ow ja zeer zeker!!! ik wacht ook nog even met mijn macbook!

 2. Jeroen schreef:

  Ook nog een Macmaagd Thomas?

 3. Pingback: jeroenonstenk.nl : Linkse werkweigering!

 4. Pingback: jeroenonstenk.nl : Run Leopard, Run!

 5. Pingback: jeroenonstenk.nl : Moi met meine Mac

 6. Pingback: Moi met meine Mac | Blog van Jeroen Onstenk

 7. Pingback: Run Leopard, Run! | Blog van Jeroen Onstenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *