dotnetnuke en stom registreer-gedoe

Ik geef het maar gelijk toe; info = data = geld waard. Dus hoe meer je weet van je bezoekers des te waardevoller deze informatie is. En daar kan je geld mee verdienen. Fair enough.

Afgelopen week heb ik me in dotnetnuke verdiept. Maar het eerste “probleem” begint al direct wanneer ik een gratis versie wil downloaden. Alleen te downloaden na registratie. WTF waarom? Wie wordt er hier beter van wanneer men mijn naam en e-mailadres heeft? Daarnaast viel het mij op dat zowat 99% van alles wat er gerelateerd is aan dotnetnuke betaald moet worden. Plugins, skins, whatever, u mag een aantal dollar neerleggen.
“Handel!”, dacht ik. Een paar skins ontwerpen en dan hier te koop aanbieden. Alleen wat een draak van een backend zit er in die dotnetnuke zeg. Daar was niet doorheen te komen. En een testsite opzetten was ook al geen optie, omdat ik geen Windows server heb en dotnetnuke alleen daar op werkt.

Registreren, betalen, alleen Windows.
*stopt dotnetnuke weer even in de ijskast*

Oh en dotnetnuke laat zich prima download via bugmenot.com. 😉

Dit bericht is geplaatst in blog, software. Bookmark de permalink.

4 reacties op dotnetnuke en stom registreer-gedoe

 1. Choco schreef:

  Het heeft M$ all over it, nog verrast.

  Pretentieus open source idd.

 2. Zoute pruik schreef:

  Maar, waarom toch?

 3. Thomas schreef:

  en.. iets met illegaal gedoe misschien als optie?

 4. elswittem schreef:

  Hoi iedereen, 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben vroeger nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en usernaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Daarom opnieuw geregistreerd

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte dochter van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedank,

  Els Wittem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *