De iPhone

… wordt nu dus de definitieve reden dat ik dit jaar, 2007, overstap op Apple.

Apple iPhone

Mijn Windows XP laptop die ik recent nog totaal opnieuw hebt geïnstalleerd heeft nu al weer haperingen. En dat terwijl er echt slechts het hoognodige op staat. Outlook, Firefox en Photoshop zijn de programma’s die hoofdzakelijk op mijn bureaublad vertoeven en zelfs dan is een Pentium 4 met 1 GB Ram niet voldoende om de alles te draaien. Een blazend systeem krijg je ervoor terug.

En dan heb ik het nog niet over het feit dat het synchroniseren van Windows XP en Windows Mobile 5 via ActiveSync ronduit k*t is. Wat een ongelovelijke trieste bende software is dit. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat software van een en hetzelfde bedrijf niet met elkaar functioneert!? Schandalig is het gewoon.
Uiteraard wordt op mails niet gereageerd, biedt Microsofts oplossingen vanzelfsprekend geen soelaas en is het dus nu zo dat ik Old Skool via IR probeer te synchroniseren. Hopeloos.

Toen ik gisteren de presentatie van Apple’s iPhone zag, wist ik het helemaal zeker. Ik stap over.
Er is voor mij geen reden om langer Microsofts producten te gebruiken.

Dit bericht is geplaatst in ppc/pda, software. Bookmark de permalink.

5 reacties op De iPhone

 1. Choco schreef:

  niet om je terleur te stellen, hoewel ik de frustratie met PDA met M$ deel. Nokia zou een PDA alternatief zijn met hun goede smartphones, die zelfs de blackberry voorbij gaan. Echter eigen programma’s erop bouwen kan weer niet zover ik weet, wat dus weer zuigt. Efin, ben er nog niet uit.

 2. Jeroen schreef:

  Klopt Choco, mijn enthousiasme is ook al weer wat getemperd.
  Voorlopig is het toch nog een beetje koffiedik kijken en wellicht even wachten op de 2e generatie. De eerste iPods waren ook niet echt je van het.

 3. Pingback: jeroenonstenk.nl : Tijd om miljonair te gaan worden

 4. Pingback: jeroenonstenk.nl : SyncMate

 5. Pingback: SyncMate | Blog van Jeroen Onstenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *