Dat is snel Neli!

Twitter gaat nog echt eens heel groot worden! Want luttele uren nadat ik mijn beklag via Twitter kenbaar had gemaakt, zijn de eerste stappen richting het slachten van de melkkoe die roam levert gemaakt! Woohoo!

Natuurlijk moeten het uiteindelijk gewoon zo worden, dat het geen fluit uitmaakt of ik met m’n iPhone op de Hollandse Hits Heuvel in Westendorf sta te twitteren, of ik doe dat thuis vrolijk op de pot. Dus hup Europees parlement! Doorwerken! Maak jezelf eens nuttig.

Dit bericht is geplaatst in blog, iPhone met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Dat is snel Neli!

  1. Pingback: Breng de berg naar mij toe | Blog van Jeroen Onstenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *