Doen alsof

Ik liep net mijn eigen site door te spitten (waarom heb ik geen zoekfunctie aan staan?!), omdat ik er toch bijna zeker van was dat ik een keer geschreven had over de iPhone‘ische progjes voor de Pocket PC.
Maar klaarblijkelijk niet dus.

Een tijd terug had ik deze tool op mijn S200 pda draaien; iContact. Het geeft het “slide” gevoel zodra je door je contacts heen scrollt. Uiteraard schaamteloos gekopieerd van de iPhone. Maar verder kon je er niet veel (lees: eigenlijk niets) mee. SSContact had iets meer mogelijkheden, maar werkte ook niet echt geweldig.
Als je deze tools wilde gebruiken dan voelde je toch echt als een kneus die toch heel erg graag iets zou willen, maar dat dan toch net niet kon. Net als al deze posers. Jammerlijk.

Maar er gloort toch een beetje hoop; PocketCM. Werkt prima! De contacts sliden met een vloeiende beweging (na het openen, moet’ie ze wel even laden…) en het leukste van alles is misschien nog wel de SMS visualisatie/threading. Alle verzonden en ontvangen berichten worden opvolgend onder elkaar weergegeven. Handig en overzichtelijk. Ook eerlijk afgekeken.

Maar dat mag.

Dit bericht is geplaatst in Apple, ppc/pda. Bookmark de permalink.

4 reacties op Doen alsof

  1. Zoute pruik schreef:

    Ja, zo istie goed zeg, eerst niet plaatsen en dan de volgende dag alsnog 2 keer?

  2. Jeroen schreef:

    De server bleek in een verhuisdoos te zitten. Maar nu is’ie uitgepakt en afgepoetst, en moet alles weer lekker werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti spam test *